Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Værkstedsindretning – værkstedsinventar til store og små værksteder

Hos Scan-Flex finder du værkstedsinventar til holdbare arbejdspladser. Vores produkter til værkstedindretning er udviklet omkring et enkelt og gennemprøvet design, der muliggør indretning af sikre og effektive arbejdspladser.

Stålskabe – materialeskabe

Stalskab-FS210
Brug for stålskabe til at holde orden på værkstedet eller i produktionen? Hos Scan-Flex har vi stålskabe til markedets bedste priser. Udvalget af stålskabe er stort og kan leveres i flere forskellige størrelser, varianter og farver.

Værkstedsborde – filebænke

Filebænk
Vælg mellem flere kvaliteter af værkstedsborde – fra de lette værkstedsborde til montagearbejde – til de meget kraftige filebænke, som tåler det tunge arbejde på smedeværkstedet.

Industristole – Global Stole sætter ergonomi og kvalitet i højsædet

universalstole
På udkik efter industristole med ergonomi, teknik og kvalitet i højsædet? Scan-Flex forhandler hele Global Stole’s program af industristole. Om du vil sidde højt eller lavt har vi stolen der passer til din arbejdssituation.