Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Autotruck til intern bugsering af lettere gods

Autotruck i drift
Scan-Flex Stålreoler har fornøjelsen at kunne præsentere den nye Ergobjörn Autotruck. Autotrucken fjerner de trivielle arbejdsrutiner med at hente og bringe materialer mellem bemandede arbejdstationer.

Ergobjörn – lagervogne, plukkevogne, løbehjul

Plukkevogn
Ergobjörn’s omfattende produktprogram af lagervogne, bordvogne, hyldevogne, plukkevogne, løbehjul, mm. hører ikke til blandt de billigste, til gengæld er de måske de bedste på markedet.