Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Specialvogne – Kundetilpassede vogne fra Konga Mekaniska

specialvogn3
Kan I ikke finde den rigtige vogn til produktionen, montagen, lageret eller andet. Skal vognen have nogle specielle mål, eller indgå som et hjælpemiddel med bestemte indbyggede funktioner, så har vi nu muligheden for i samarbejde med Konga Mekaniska, at tilbyde specialvogne produceret i små som store serier til specifikke kundebehov.

Ny serie af elektriske palleløftere, stablere, plukketruck fra Silverstone

Silverstone elektriske lagertrucks
Se det nye sortiment af elektriske palleløftere, ledstablere og plukketruck fra Silverstone.

Sækkevogne og transportvogne – ny forhandleraftale med Ravendo

saekkevogne
Det er lykkedes Scan-Flex Stålreoler at indgå aftale om forhandling af sækkevogne og transportvogne fra Ravendo.

Autotruck til intern bugsering af lettere gods

Autotruck i drift
Scan-Flex Stålreoler har fornøjelsen at kunne præsentere den nye Ergobjörn Autotruck. Autotrucken fjerner de trivielle arbejdsrutiner med at hente og bringe materialer mellem bemandede arbejdstationer.

Lagerkasser – Arca (Perstorp) transport- og lagerkasse

stackablecontainers_high
Scan-Flex forhandler Schoeller Arca Systems meget omfattende standardprogram af plastvarer til opbevaring og transport af materialer og levnedsmidler.

Tipcontainer – vippecontainer

Tipcontainer
En tipcontainer, eller vippecontainer som den også kaldes, er den effektive løsning til affald, materialhåndtering og kildesortering. Kan, afhængig af model, belastes med op til 2000 kg og har automatisk tippefunktion.

Sækkevogne – når tunge emner skal transporteres

ALU-sækkevogn
Når tunge og uhåndterlige emner, kasser eller sække skal transporteres, er en sækkevogn det perfekte hjælpemiddel. Sækkevognene findes i mange varianter, og nogle er udviklet til klare specifikke opgaver.

Trækvogne – Kør sikkert med en kvalitetstrækvogn fra Ravendo eller Konga

Konga trækvogn med netsider
Brug for en robust trækvogn? Scan-Flex har et omfattende program af trækvogne fra to af de største aktører på det skandinaviske marked, Ravendo og Konga Mekaniska. Trækvognene er primært til den professionelle bruger der har behov for kvalitet og lang holdbarhed

Lagervogne

Lagervogne
Brug for lagervogne? Scan-Flex har et omfattende program af lagervogne, fra flere af de betydeligste skandinaviske producenter indenfor området.

Ergobjörn – lagervogne, plukkevogne, løbehjul

Plukkevogn
Ergobjörn’s omfattende produktprogram af lagervogne, bordvogne, hyldevogne, plukkevogne, løbehjul, mm. hører ikke til blandt de billigste, til gengæld er de måske de bedste på markedet.