Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Garderobeskabe med Mifare elektroniske kortlåse

Garderoebbokse med Mifare teknologi
I virksomheder, institutioner, hoteller, sportsklubber, m.fl. er der et stigende behov for at kunne integrere garderobeskabe og garderobeboksløsninger med eksisterende adgangskontrolsystemer, der benytter sig af Mifare kontaktløs smartcard teknologi.

Garderobeskabe til personalerummet

garderobeskabe
Garderobeskabe til personalerum? Hos Scan-Flex har vi et stort program af garderobeskabe til indretning af personalerum. Vi tilbyder alt fra den enkle og billige indretning til den fleksible og kundetilpassede løsning i høj kvalitet og lækkert design »