Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Flere pallereoler til Kryta

20170920_121753
Scan-Flex er igen blevet foretrukket som leverandør af pallereoler til Kryta i forbindelse med indretning af et nyt lager.

Scan-Flex Stålreoler har taget sin egen medicin

Pallereoler-miljo
Scan-Flex Stålreoler flyttede i starten af 2016 i nye større lokaler på Hjulmagervej i Holbæk. Til indretningen af det nye lager valgte vi, at udskifte de gamle lagerreoler, som havde tjent os trofast i mange år, med nye storfagsreoler, pallereoler og grenreoler fra vores produktsortiment.

Scan-Flex Stålreoler er flyttet til Hjulmagervej i Holbæk

Hjulmagervej-Scan-Flex-mod
Vi får derved samlet vores lageraktiviteter under ét tag i moderne og tidssvarende omgivelser. De større og bedre lagerfaciliteter vil betyde, at vi kan agere hurtigere, være mere effektive, og øge leveringssikkerheden, hvilket i sidste ende gerne skulle medføre en bedre betjening af vores kunder.

Pallereoler til Tjellesen Max Jenne AS

Pallereoler-Tjellesen-1
Scan-Flex Stålreoler har har haft fornøjelsen, at levere en ny pallereolløsning til Tjellesen Max Jenne AS i forbindelse med en lagerudvidelse. Pallereolanlæggets samlede kapacitet er 1581 EUR-paller á 625 kg pr. palle.

Mezzanin og pallereoler til DS stålprofil A/S

Mezzanin hos DS stålprofil A/S
DS stålprofil i Hobro har udvidet deres lagerkapacitet med yderligere 1200 m2. I den forbindelse har Scan-Flex stået for levering og montering af en ny mezzanin og et nyt pallereollager.

Ny produktserie af mezzaniner og modulvægge

Modulvæg på mezzanin
Spar dyrt nybyggeri med vores nye produktserie af mezzaniner og modulvægge. Produkterne har været på markedet i mange år, er stabile, gennemprøvede, og opfylder alle gældende normer.

Beklædning af pallereoler med trapezplader hos Meggitt Sensing Systems

Pallereoler beklædt med stålpladeprofiler
I forbindelse med etablering af et kombineret palle- og storfagsreollager hos Meggitt Sensing System, ønskede kunden at lave en pæn afskærming af lagerområdet ud mod gangarealer og produktionsområdet.

Specialvogne – Kundetilpassede vogne fra Konga Mekaniska

specialvogn3
Kan I ikke finde den rigtige vogn til produktionen, montagen, lageret eller andet. Skal vognen have nogle specielle mål, eller indgå som et hjælpemiddel med bestemte indbyggede funktioner, så har vi nu muligheden for i samarbejde med Konga Mekaniska, at tilbyde specialvogne produceret i små som store serier til specifikke kundebehov.

Ny serie af elektriske palleløftere, stablere, plukketruck fra Silverstone

Silverstone elektriske lagertrucks
Se det nye sortiment af elektriske palleløftere, ledstablere og plukketruck fra Silverstone.

Ny grenreol model IPE

grenreoler1-miljo
Scan-Flex har taget en ny serie af grenreoler ind i vores sortiment, til de større opgaver, hvor der stilles krav til fleksibilitet, høje belastninger og konkurrencedygtige priser.

Sækkevogne og transportvogne – ny forhandleraftale med Ravendo

saekkevogne
Det er lykkedes Scan-Flex Stålreoler at indgå aftale om forhandling af sækkevogne og transportvogne fra Ravendo.

Aflastningsmåtter – en aflastningsmåtte fra Imexpo det er sund fornuft

Imexpo-aflastningsmåtter
Stående arbejde? – hårde gulve? – brug for en aflastningsmåtte til at forebygge arbejdsbetingede lidelser i fødder, ben og ryg? Læs mere om aflastningsmåtter ved at klikke på overskriften.

SKF Economos Denmark valgte lagerreoler fra Scan-Flex

skf-lagerreoler
Scan-Flex har netop afsluttet levering og montering af nye lagerreoler til SKF Economos Denmark.

Scan-Flex billigst i Erhvervsbladets pristjek

Erhvervsbladet har undersøgt markedet for lagerreoler og har i den forbindelse lavet et pristjek. Resultatet er at Scan-Flex’ Reol No. 1 er den billigste.

Klik her for at læse artiklen (PDF)

Værkstedsinventar – ny samhandelsaftale med Blika

blika-logo
Scan-Flex har i mange år indrettet med værkstedsinventar fra Blika. Derfor er det også med glæde, at det er lykkedes at lave en ny og bedre samhandelsaftale med Blika. Derfor kan vi nu tilbyde Blika værkstedsinventar via vores webshop med 12% online rabat.

SCAN-FLEX A/S har igen opnået AAA kreditvurdering

AAA2009

I lighed med sidste år har Scan-Flex Stålreoler A/S opnået den højeste kreditværdighed efter soliditets kreditvurderingsskala.

Stemmeurner – Let og stabelbar stemmeurne

stemmeurner

Praktiske stemmeurner til kommunal- og folketingsvalg med meget lille egenvægt

Ny hjemmeside og webshop

Efter mange års tro tjeneste trængte vores hjemmeside til at få et løft. Vi har derfor i samarbejde med Itzy Bitzy Communications fået udviklet en ny hjemmeside, som ud over at have fået et nyt og mere moderne udtryk, også giver os bedre mulighed for hurtigt at vedligeholde og udgive produktinformationer og nyheder i kraft [...]

Autotruck til intern bugsering af lettere gods

Autotruck i drift
Scan-Flex Stålreoler har fornøjelsen at kunne præsentere den nye Ergobjörn Autotruck. Autotrucken fjerner de trivielle arbejdsrutiner med at hente og bringe materialer mellem bemandede arbejdstationer.

Samarbejdsaftale på Kardex lagerautomater

lagerautomater
Scan-Flex Stålreoler har indgået en samarbejdsaftale om salg af Kardex lagerautomater. Derved styrker vi vores produktportefølje yderligere indenfor logistikløsninger til lager og industri…