Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Pallereoler – En pallereol fra AR storage solution

Detalje_Pallereol
På udkig efter nye pallereoler? – tag Scan-Flex med på råd – vi har mange års erfaring indenfor lagerindretning af små som store lagre. Ved at trække på vores viden sikres du den bedste rådgivning om indretning, sikkerhed på lageret, samt gældende regler og standarder på området.

Dybdestabling

dybdestabling1
Er blokstabling den optimale opbevaring af varerne, men kan varerne ikke tåle, at pallerne stables direkte oven på hinanden, så er løsningen sandsynligvis dybdestabling.

Gennemløbsreoler

gennemløbsreoler
Gennemløbsreoler udnytter pladsen optimalt og er den mest effektive lagerindretning til højfrekvent håndtering af store mængder varer fordelt på relativt få produktvarianter.