Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Mezzanin og pallereoler til DS stålprofil A/S

Mezzanin hos DS stålprofil A/S
DS stålprofil i Hobro har udvidet deres lagerkapacitet med yderligere 1200 m2. I den forbindelse har Scan-Flex stået for levering og montering af en ny mezzanin og et nyt pallereollager.

Ny produktserie af mezzaniner og modulvægge

Modulvæg på mezzanin
Spar dyrt nybyggeri med vores nye produktserie af mezzaniner og modulvægge. Produkterne har været på markedet i mange år, er stabile, gennemprøvede, og opfylder alle gældende normer.

Mezzaniner – udnyt lofthøjden med en mezzanin

mezzanin streg
Mezzaniner er præfabrikerede platforme som udnytter lofthøjden, så eksisterende kvadratmeter udnyttes og dyrt nybyggeri spares »