Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Stemo lagerskuffer – stærk lagerkasse til smådelsopbevaring

stemo-lagerskuffe
At de klassiske Stemo lagerskuffer er blevet en stor succes og igennem mange år har solgt i millioner af eksemplarer, skal findes i det gennemtænkte design, den effektive udnyttelse af hyldepladsen og robuste udførelse »

Lagerkasser – Arca (Perstorp) transport- og lagerkasse

stackablecontainers_high
Scan-Flex forhandler Schoeller Arca Systems meget omfattende standardprogram af plastvarer til opbevaring og transport af materialer og levnedsmidler.