Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ny grenreol model IPE

grenreoler1-miljo
Scan-Flex har taget en ny serie af grenreoler ind i vores sortiment, til de større opgaver, hvor der stilles krav til fleksibilitet, høje belastninger og konkurrencedygtige priser.

Grenreoler – grenreol til langgods opbevaring

let-grenreol
Er godset for langt til konventionelle reoler så er løsningen sandsynligvis grenreoler. Grenreoler letter håndteringen og plukningen af langeemner såsom: rør, profiler, træ, plader m.m., og skaber orden og overblik »