Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Industrivægge – lagervægge

gittervaegge
Har du behov for at opdele lageret, sikre varer eller områder, op føre depotrum…? Mulighederne er mange med vores industrivægge | lagervægge.

Reolværn – Rygnet til pallereoler sikrer mod nedfaldende pallegods

reolvaern
Har din virksomhed fritstående pallereoler med bagsiden ud mod gangarealer eller arbejdspladser? – I så fald er de sikret mod nedfaldende pallegods?

Pulterrum – indret pulterrummet sikkert med Garantell netvægge

Garantell Pulterrum
Scan-Flex markedsfører Garantells pulterrumsløsninger som er specielt udviklet til sikker og effektiv indretning af pulterrum, opbevaringsrum, depotrum, kælder- og loftrum, mm.