Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Arkivreoler – ARKIV 2000 stationær arkivreol

arkivreol-stationaer
Leder du efter rigtige arkivreoler? Hos Scan-Flex finder du arkivreoler der er lavet specielt med arkivindretning for øje. Arkivreolerne er med lukkede ende og mellemgavle.

Mobilreoler – udnyt gulvarealet med en mobilreol

mobilreol
Er arkivet blevet for småt, står mapperne på gulvet og i gangene, så er mobilreoler løsningen. Mobilreoler, også kaldet kompaktreoler, muliggør mere end dobbelt så mange hyldemeter kontra stationære arkivreoler på samme gulvareal. »

Museum – magasinindretning til malerier, kalker og arkivalier

gallerireol_thumpnail
Udover vores standardprogram til lager- og arkivindretning, tilbyder Scan-Flex produkter der er specielt tilpasset indretning af magasiner til museer og lokalhistoriske arkiver.

Hængemappeskabe – Bisley hængemappeskab

b3643
Traditionelle hængemappeskabe er stadig den foretrukne metode til enkelt og effektivt, at opbevare sine dokumenter. Vælg mellem to serier af hængemappeskabe.

Arkivskabe – Arkivskab til det moderne kontormiljø

Arkivskab 210
Træt af at se på mapper og papir der ligger fremme? – er der fortrolige papirer der bør låses inde? – skab orden med arkivskabe fra Scan-Flex »