Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Opmærkning – lokationsopmærkning

opmarkning-pallereol
Enkelt, tydeligt og effektivt
Systematisk og tydelig opmærkning af lageret er et af de vigtigste parameter for et effektivt og velfungerende lager.  Den relative beskedne investering er intet at regne mod, produktionstabet ved at medarbejdere bruger tid på, at lede efter varerne; “hvor man tror man så dem sidst”.

Lokationsmærkning

opmarkning-gangskiltPrincipperne for lokationsmærkning følger normalt følgende logik: reol – fag – hylde – plads.

Da der som oftest er meget få ændringer i lokationsstrukturen,  er en permanent opmærkning med fortrykte labels med lokationsnummer mest anvendt.

Der hvor man ønsker en mere dynamisk lokationsopmærkning er fortrykte labels monteret på magnetbånd en oplagt mulighed.

Opmærkning med faste artikelpladser

opmarkning-hyldeVed opmærkning med faste artikelpladser er der ofte behov for løbende ændringer i opmærkningen på grund af, at nye produkter kommer til og andre udgår. Derfor er etiketholdere med udskiftelige etiketter den foretrukne løsning. Her udskrives blot en ny etiket med det nye artikeltnummer, beskrivelse, stregkoder, mm.  og sættes i etiketholderen på rette plads.

Opmærkning med faste artikelpladser kombineres naturligt med  lokationsmærkning.

Lad Scan-Flex hjælpe med finde den optimale opmærkningsløsning til netop dit: lager, magasin, arkiv og værksted.

Opmærkningsprodukter i vores sortiment

Reolopmærkning

Til reolopmærkning fører Scan-Flex et omfattende sortiment af gangskilte, etiketholdere til lager- og pallereoler, selvklæbende tal og bogstaver, informationtavler og magnetbånd.opmarkning-paabud Derudover tilbydes færdigtrykte opmærkningsetiketter/labels og gangskilte der produceres til specifikke opgaver.

Anden opmærkning

Ud over at være i stand til enkelt og nemt at kunne finde eksempelvis varerne på lageret, kan der være andre ønsker og krav til opmærkning i virksomheden. Advarselstavler, påbudsskilte, hjælpetavler, advarselstape, gulvopmærkning er eksempler på anden opmærkning som Scan-Flex også er leveringsdygtig i.

Comments are closed.