Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Modulkontor

Modulkontor CPH Lufthavne

Modulkontor CPH Lufthavne

“Fra væg til væg – fra gulv til loft”

Brug for et nærkontor på lageret eller i produktionen? modulkontorer er den hurtige og flexible løsning til at skabe støjreducerede kontorområder. Modulkontorer kan eventuelt etableres under eller ovenpå mezzaniner, hvorved eksisterende lagerareal kan bibeholdes.

Modulkontorelementerne er tillige velegnet til skillevægge. Rumopdeling etableres hurtigt med de få komponenter og kan enkelt flyttes ved et senere ønske om en anden ruminddeling.

Markedsledende modulkontor/skillevægssystem.

Modulkontor på mezzanin
Modulkontor med isolerede vægplader og undertag af Armstrong Fjord. Udført i lakeret stål som ikke kræver vedligeholdelse. kan hurtigt nedtages og flyttes til en ny lokation.
Cassette 900 moduler

  • Modulbredde: 900 mm. Tilpasningsmoduler kan fremstilles specifikt til lokalet.
  • Gulv: eksisterende gulv eller etableret på strøer med gulvspånplader.
  • Undertag: Armstrong Fjord.
  • Kan etableres med gangbart tag/dæk.
  • Farver: vægplader i gråhvid NCS 1000, lister i gråhvid NCS S 1500-N. Søjler, afdækningspaneler, mm. i koksgrå RAL7016.

Gratis konsulentbistand
Uforbindende opmåling, kapacitetsberegning og indretningsforslag.

Montage
Ønsker du en nøglefærdig løsning, rykker vore montører hurtigt ud og monterer til fast tid og pris.

modulkontor-grundtegning

Scan-Flex – modulkontorer og meget andet

Scan-Flex tilbyder indretning af lagre, magasiner, arkiver, værksteder og personalerum.

Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes med omtanke.

“Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud.”

Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.

Comments are closed.