Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Montager

Vore montører rykker hurtigt ud og løser montageopgaver indenfor inventar til lager, arkiv, værksted og personalerum. Opgaverne afregnes ved fast tilbudpris eller timeafregning.

Afhængig af opgavens størrelse benytter Scan-Flex sig af både interne som eksterne montører. En effektiv montering sikres ved at vores montører har flere års erfaring inden for faget. Du sparer derved tid og penge, og kan hurtigt tage din nye indretningsløsning i brug.

Da sikkerhed på arbejdspladsen bliver et større og større tema og kravene hele tiden skærpes, er det vigtigt at produkterne monteres korrekt i henhold til fabrikkens specifikationer, og at gældende normer og standarder for området overholdes. Dette sikres bedst ved at du benytter vores montører, som har den fornødne viden og kompetance på området.

Af andre kvaliteter du kan forvente fra vores montører er deres fleksible og serviceminded indstilling til opgaven. Arbejdet forsøges altid tilrettelagt på en sådan måde, at det medfører mindst mulig gene for omgivelserne. Du kan også regne med at arbejdet ikke stopper ved den mindste forhindring, men at problemstillinger der måtte opstå under montagen søges løst på stedet.

Vi sætter selvfølgelig en ære i, at vores montører er pligtopfyldende og møder til aftalt tid, udnytter montagetiden effektivt og rydder op efter endt montage.

Vi glæder os til at få lov til at montere din nye indretningsløsning og efterfølgende aflevere en præsentabel og sikker installation, som kan holde i mange år.

Comments are closed.