Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Værkstedsindretning – værkstedsinventar til store og små værksteder

Hos Scan-Flex finder du værkstedsinventar til holdbare arbejdspladser. Vores produkter til værkstedsindretning er udviklet omkring et enkelt og gennemprøvet design, der muliggør indretning af sikre og effektive arbejdspladser. Fælles for vores produkter indenfor værkstedsinventar er at de er produceret i robuste materialer, der i mange år, tåler det daglige slid.

Under værkstedsinventar finder du: værkstedsborde, arbejdsborde, filebænke, hæve/sænkeborde, montageborde, værkstedsvogne, montagevogne, aflastningsmåtter, stålskabe, materialeskabe, maskinskabe, computerskabe, værktøjsskabe, vægskabe, skuffeskabe, værktøjstavler, ophæng til værktøjstavler, skuffeskabe, plastbokse, montørstole, ståstøttestole, taburetter og industristole.

Gå direkte til vores webshop, og se mere. Har du spørgsmål til vores værkstedsinventar, eksempelvis specifikke ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Scan-Flex – meget mere end værkstedsinventar

Scan-Flex tilbyder indretning af lagre, magasiner, arkiver og personalerum. Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.

Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes.

“Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud.”

Comments are closed.