Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Mezzaniner – udnyt lofthøjden med en mezzanin

mezzaninMezzaniner – alias: platforme, entresoler, indskudte etager, mellemetager

Mezzaniner er præfabrikerede platforme som udnytter lofthøjden, så eksisterende kvadratmeter udnyttes og dyrt nybyggeri spares.

Vores mezzaniner kan sammensættes på et utal af måder for at skabe en indretningsløsning til netop jeres specifikke forhold og behov. De meget få komponenter gør det nemt at udbygge og flytte, samt at tilpasse til nye formål.

  • Spar dyrt nybyggeri – udnyt lofthøjden
  • Let at udbygge og ændre
  • Samles med bolte – ingen svejsninger
  • Lange frie spænd
  • Fra 250-1500 kg pr. m2
  • Anlægshøjde efter ønske

Der kan installeres sprinkleranlæg, kabler m.v., uden at der mistes frihøjder under mezzaninen.

Der kan installeres sprinkleranlæg, kabler m.v., uden at der mistes frihøjder under mezzaninen.

Hjørnepladerne fikseres i præfabrikerede huller og primær-/sekundærbjælkerne samles i samme niveau, hvilket sikre lav byghøjde.

Hjørnepladerne fikseres i præfabrikerede huller og primær-/sekundærbjælkerne samles i samme niveau, hvilket sikre lav byghøjde.

Værd at vide!

Partielle etageadskillelser
Industri- og lagerbygninger i én etage ønskes ofte udført med en partiel, indskudt etageadskillelse. Ved en partiel, indskudt etageadskillelse forstås en tæt etageadskillelse, hvis størrelse ikke overstiger 75 % af den pågældende brandsektions areal. Normalt vil en partiel, indskudt etageadskillelse, der højst er 150 m2, samt de bygningsdele, der bærer denne, kunne udføres uden krav til brandmodstandsevne.

Hvis der etableres permanente arbejdspladser under mezzaninen skal frihøjden til underkanten være minimum 2500mm.

Gratis konsulentbistand
Uforbindende opmåling, kapacitetsberegning og indretningsforslag.

Montage
Ønsker du en nøglefærdig løsning, rykker vore montører hurtigt ud og monterer til fast tid og pris.

mezzanin undersideScan-Flex – mezzaniner og meget andet

Scan-Flex tilbyder indretning af lagre, magasiner, arkiver, værksteder og personalerum.

Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes med omtanke.

“Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud.”

Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.

Comments are closed.