Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Lagervogne

Brug for lagervogne? Scan-Flex har et omfattende program af lagervogne, fra flere af de betydeligste skandinaviske producenter indenfor området.

Standard lagervogne

LagervognRobuste, høj kvalitet og favorabel pris, er hvad man kan forvente af vores standard lagervogne. Sortimentet er omfattende og udbygges løbende med nye produkter indenfor internt transportmateriel til lager, butik, kontor og produktion. På vores webshop findes et udvalg af lagervogne på de mest gængse produkter. Spørg efter det du ikke finder – vi kan sikkert hjælpe!

Ergobjörn lagervogne

plukkevognErgobjörn lagervogne hører ikke til blandt de billigste, til gengæld er de måske de bedste lagervogne på markedet. Ergobjörn lagervogne er kendt for:

  • Vogne med god ergonomi og i meget høj kvalitet
  • Modulsystem i gennemtænkt design
  • Omfattende tilbehørsprogram
  • Livstidgaranti

Se mere her

Scan-Flex – meget mere end lagervogne

Scan-Flex tilbyder indretning af lagre, magasiner, arkiver, værksteder og personalerum. Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.
Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes.
“Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud.”

Comments are closed.