Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Pallereoler til Tjellesen Max Jenne AS

Scan-Flex Stålreoler har har haft fornøjelsen, at levere en ny pallereolløsning til Tjellesen Max Jenne AS i forbindelse med en lagerudvidelse. Pallereolanlæggets samlede kapacitet er 1581 EUR-paller á 625 kg pr. palle. Alle køregange er sikret med truckværn og nedstyrtningssikring. Ligeledes er alle stigeben mod betjeningsgangene forsynet med stigebensbeskyttere. Anlægshøjden er 7 m.

Pallereoler-Tjellesen-1
Pallereoler-Tjellesen-2
Pallereoler-Tjellesen-3

Comments are closed.