Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Dækreoler

daekreolerDækreoler

daekreoler_detaljeStorfagsreoler er særdeles velegnet som dækreoler. Den enkle konstruktion med stiger og bærebjælker udgør den perfekte ramme til opbevaring af dæk med eller uden fælge. Orden og sikkerhed er også vigtige parametre, når der indrettes med dækreoler, da overblik og umiddelbar tilgængelighed til de enkelte dæk sikres.

Til opbygning af dækreoler benytter vi AR storfagsreolen, hvor reoldybden er tilpasset dæk til personbiler m.m. Da storfagsreolen også kan klare store belastninger, samtidig med at den kan opbygges med lange frie spænd, kan reolerne tilpasses opbevaring af dækkene sætvis. Eksempelvis kan der normalt placeres 2×4 dæk på en 1850mm bærebjælke. stigegavleStorfagskonstruktionen er deslige uden rygkryds, hvorved det er muligt at betjene reolen fra begge sider.

Dækreolen leveres i standardhøjderne 2000, 2500, 3000, 3500, 4000 og 4500 mm.

Standarddybden er:  450 mm.  Andre dybdemål kan dog tilbydes.

baerebjaelkeSom bærebjælke benyttes Z-profilet der kan leveres i længderne: 1150, 1500, 1850, 2250 og 2700 mm.

Stigeben og bærebjælker er pulverlakeret i henholdsvis blå RAL 5010 og orange RAL 2004.

Producent: AR Racking

Køb AR dækreoler på vores webshop og opnå store besparelser – klik her.

Gratis konsulentbistand
Uforbindende opmåling, kapacitetsberegning og indretningsforslag.

Montage
Ønsker du en nøglefærdig løsning, rykker vore montører hurtigt ud og monterer til fast tid og pris.

Scan-Flex – mere end blot dækreoler

Scan-Flex tilbyder indretning af lagre, magasiner, arkiver, værksteder og personalerum.

Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes med omtanke.

“Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud.”

Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.

Comments are closed.