Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Scan-Flex Stålreoler er flyttet til Hjulmagervej i Holbæk

Hjulmagervej-Scan-Flex-mod
Vi har hermed fornøjelsen at kunne meddele, at pr. den. 1. Januar 2016 er Scan-Flex Stålreoler A/S flyttet i nye og større lokaler på Hjulmagervej i Holbæk.

Vi får derved samlet vores lageraktiviteter under ét tag i moderne og tidssvarende omgivelser. De større og bedre lagerfaciliteter vil betyde, at vi kan agere hurtigere, være mere effektive, og øge leveringssikkerheden, hvilket i sidste ende gerne skulle medføre en bedre betjening af vores kunder.

Med ønsket om et godt nytår, håber vi på et fortsat godt samarbejde.

Med venlig hilsen

Scan-Flex Stålreoler A/S
Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Comments are closed.