Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Flytbare kontorer – Et transportabelt modulkontor fra Lagerkomponenter

Nøglefærdige flytbare kontorer

Nøglefærdige flytbare kontorer


Nøglefærdig kontorløsning til hurtig etablering af et ekstra nærkontor eller personalerum på lageret eller i produktionen. Kontoret leveres færdigmonteret direkte fra fabrikken på en eksportbil og kan håndteres med en gaffeltruck. Når kontoret er transporteret ind på rette plads, skal der kun tilsluttes El og så er det klar til brug.

Kontoret er bygget på Cassette 900 modulvægge og omfatter vægge, vinduer, døre, loft, gulvkonstruktion med gaffelkanaler til truckhåndtering, gulvbelægning og kabelføring til El1. Placering af døre og vinduer efter kundens ønske.

Det flytbare kontor kan leveres i 2 størrelser; 6.6 m2 og 8,8 m2, og ved yderligere pladsbehov, kan flere modulkontorer sammenkobles både på den korte og den lange side, samt i to etager.

Sammenkoblede modulkontorer

Sammenkoblede modulkontorer

Kontoret har følgende udvendige dimensioner (LxBxH) og egenvægt:
6,6 m2: 2750×2400x2660 mm, 800 kg
8,8 m2: 3650×2400x2660 mm, 1.200 kg

Standard farverne er gråhvid på vægelementer og døre, og antracitgrå på afslutningslister omkring hjørner, tag og døre. Andre farver kan tilbydes mod merpris.

Alle vinduer er med hærdet glas. Vægelementerne leveres med to lags glas og dørene med et lags glas.

For at sikre en god brandbeskyttelse er konstruktionen hovedsageligt fremstillet i ikke-brændbare materialer som stål, gips og mineraluld. Væggene yder derudover en god beskyttelse mod støv, støj og EMP (elektromagnetiske impulser).

Kontorinteriør

Kontorinteriør

Ring til os på 59186363 for mere information og priser.

Læs også: Ny produktserie af mezzaniner og modulvægge

1/ Belysning indgår ikke.

Comments are closed.