Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Mezzanin og pallereoler til DS stålprofil A/S

Fritstående mezzanin

Mezzanin hos DS stålprofil A/S

DS stålprofil A/S i Hobro har udvidet deres lagerfaciliteter med yderligere 1200 m2. I den forbindelse har Scan-Flex stået for levering og montering af en ny mezzanin og et nyt pallereollager.

Mezzaninen er på 90 m2 med en kapacitet på 3,0 kN/m2 og en installationshøjde på 4.600 mm til overside gulv. Mezzaninen er forsynet med en ligeløbstrappe, rækværk på 3 sider og en 1500 mm palleport. Gulvet er udført i en 38 mm gulvplade med gråmeleret overside og hvid underside. Gulvet er fastgjort fra underside, for at sikre en pæn og skrueløs overside.

Den samlede kapacitet i pallereolinstallationen er 628 pallepladser, hvoraf 30 pallepladser er forsynet med palleudtræk.

Ring til Thomas Hoffmann, for mere information omkring løsningen til DS Stålprofil.

Comments are closed.