Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Storfagsreoler – AR storfagsreol, den rummelige lagerreol

storfagsreoler

Storfagsreoler – alias: volumestel, universalreoler, minipallereoler

Storfagsreoler er beregnet til volumegods, som ikke kan placeres i alm. småvarereoler. AR storfagsreolen kan klare store belastninger, samtidig med at den kan opbygges med lange frie hyldespænd og store hyldedybder. Hvor ønskeligt er det er muligt at betjene reolen fra begge sider, da konstruktionen er uden rygkryds. Er yderligere særdeles velegnet som dækreol eller som bærende konstruktion under en mezzanin.

stigegavleStorfagsreolen leveres i standardhøjderne 2000, 2500, 3000, 3500, 4000 og 4500 mm. Standarddybderne er: 600, 800, 1000 og 1200 mm., samt en specialdybde på 450 mm. som benyttes til dækreoler. Andre dybdemål kan dog tilbydes.

Bærebjælkerne leveres i 2 varianter: Z-profilet som er beregnet til f.eks. stål-, melamin eller spånpladehylder. Boxprofilet er til lettere baerebjaelkepallegods.

Standardlængder på bærebjælker til hyldeindlæg: 950, 1150, 1350, 1500, 1850, 2250 og 2700 mm.

Stigeben og bærebjælker er pulverlakeret i henholdsvis blå RAL 5010 og orange RAL 2004.

Tilbehør
Af tilbehør til AR storfagsreolen kan bla. tilbydes:

  • spånpladehylder
  • panelhylder i stål
  • stålstrøer

Producent: ARestant

Se også vores tilbud på komplete storfagsreoler på vores webshop.

Gratis konsulentbistand
Uforbindende opmåling, kapacitetsberegning og indretningsforslag.

Montage
Ønsker du en nøglefærdig løsning, rykker vore montører hurtigt ud og monterer til fast tid og pris.

Scan-Flex – mere end blot storfagsreoler

Scan-Flex tilbyder indretning af lagre, magasiner, arkiver, værksteder og personalerum.

Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes med omtanke.

“Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud.”

Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.

Comments are closed.