Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Sækkevogne – når tunge emner skal transporteres

ALU-sækkevogn

ALU-sækkevogn


Når tunge og uhåndterlige emner, kasser eller sække skal transporteres, er en sækkevogn det perfekte hjælpemiddel. Sækkevognene findes i mange varianter, og nogle er udviklet til at klare specifikke opgaver. Scan-Flex har et omfattende program af sækkevogne fra flere af de største producenter og distributører i Skandinavien, og som primært er til den professionelle bruger, der har behov for kvalitet og lang holdbarhed.

Besøg vores webshop – så er du godt i gang med at spare penge. Vi giver altid 12% rabat på webshopbestillinger og yderligere fragtfri levering på bestillinger over kr. 3.500,- netto.
Til webshop

Sådan bruger du en sækkevogn – kilde: arbejdsmiljoweb.dk

  • Brug sækkevogn, når du flytter noget tungt og uhåndterligt.
  • Vip emnet og skub ladet ind under.
  • Tag fat i emnet og vip kasse og sækkevogn ind mod dig, mens du bremser hjulene med den ene fod.
  • Få god balance i sækkevognen.
  • Skub er bedre end træk – undtagen op ad en rampe.

Se også:
“Ny forhandleraftale med Ravendo på sækkevogne og transportvogne”

Comments are closed.