Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Reolværn – Rygnet til pallereoler sikrer mod nedfaldende pallegods

reolvaern

Har din virksomhed fritstående pallereoler med bagsiden ud mod gangarealer eller arbejdspladser? – I så fald er de sikret mod nedfaldende pallegods?

Det er et krav, at der skal monteres reolværn på enkeltstående/fritstående pallereoler fra 2 meter og op, hvor bagsiden vender ud mod gangarealer eller arbejdspladser. Dette er for at sikre personer mod nedfaldende pallegods der ved uheld bliver skubbet igennem reolen.

Reolværn fra Garantell

Garantells reolværn kan monteres på de fleste pallereoler og monteres på konsoller for at give fuld palledybde.

Reolværn fra Garantell giver en sikker beskyttelse mod at pallegods kan falde ned og forårsage personskader.

De forskellige elementer kan monteres fra ydersiden, hvilket bidrager til at montagetiden kan begrænses væsentligt og er til mindst ulempe ved montering på en allerede fyldt pallereol.

Netsektioner monteres i forbandt og det sidste element afkortes og afsluttes med et u-profil. Netsektionerne fæstes til konsoller der monteres på pallereolstigerne.

Reolværn principtegning - Klik for større billede

Reolværn principtegning - Klik for større billede


Maskestørrelser
• Netmaske 38×97 mm – er standard og økonomisk mest fordelagtigt.
• Netmaske 18×97 mm – giver en sikkerhedsafstand på 120 mm og anvendes i automatiserede lagre. I henhold til DS/EN ISO 13857.
• Netmaska 18×25 mm – for aerosollager (hvor eksplosionsfarer kan forekomme).

Montering
• Fra ydersiden af pallereolen – elementerne monteres med clips og selvskærende skruer
• Fra indersiden af pallereolen – elementerne monteres med bolte og møtrikker. Kan være nødvendigt eksempelvis ved montering mellem pallereoler i dobbeltopstilling.

Stolpeforlængere
Hvor reolværnet skal være højere end pallereolstigerne, tilbydes stolpeforlængere i forskellige længder.

Gennemgangsåbninger
Gennemgangsåbninger i reolværnet kan etableres med en profilpakke.

Overflader
Som standard er alle dele galvaniserede (8-25μm), og som er beregnet til anvendelse indendørs.


Scan-Flex – Vi kan hjælpe med mere end reolværn

Scan-Flex tilbyder indretning af lagre, magasiner, arkiver, værksteder og personalerum.

Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes med omtanke.

“Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud.”

Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.

Comments are closed.