Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Museum – magasinindretning til malerier, kalker og arkivalier

Gallerireoler åben


gallerireol
Gallerireoler er den effektive opbevaring af malerier og arkivalier, der bedst lader sig opbevare i hængende eller stående tilstand.

Gallerireoler bliver altid designet og produceret i henhold til individuelle ønsker og krav. Ved at modulere løsningen omkring standard komponenter fra mobilreolerne, sikres gennemprøvet driftsikkerhed og kvalitet, samt høj produktionseffektivitet.

Hængende genstande fastgøres til trådnet med ophængskroge. Til stående opbevaring af mindre genstande tilbydes løse hylder der fastgøres til trådnettet. Til stående opbevaring af større genstande tilbydes polstrede hylder der fastgøres til stålrammen.

Principtegning - gallerireol med polstredehylder

Principtegning - gallerireol med polstredehylder

ophaengskrog hylde
Polstret strop Polstret hylde

Gallerireoler lukket med netdører


gallerireol-traaddorer
Ved at benytte gallerireoler med netdører er det muligt at opnå op til 400 m² ophængsplads på kun 50 m² gulvareal med en anlægshøjde på 2,65 meter. Dette opnåes ved at en mobilbase med netdører består af 6 ophængsflader (2 på centervæg, 2 på dører indvendigt, 2 på dører udvendigt)
Principtegning

Principtegning

Hylder med trådinddelinger


traadinddelinger
Udgangspunktet er igen basiskomponenterne fra de stationære- og mobilereoler, mens hyldemål og antal trådinddelinger tilpasses i henhold til individuelle ønsker og krav.

Store skuffekabinetter


skuffekabinet
Specialkonstruerede skuffekabinetter til liggende opbevaring af kalker, kort, tegninger, faner, tekstiler, mm. Eksempel på kabinet med 10 skuffer: Kabinetstørrelse H850 x B3150 x D2050 mm, skuffestørrelse H30 x B3000 x D2000 mm.

Malerikabinetter


malerikabinet
Malerikabinetter med udtræksrammer med net til ophængning af malerier. Malerikabinetterne er forsynet med frontdøre og låsesystem.

Comments are closed.