Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Aflastningsmåtter – en aflastningsmåtte fra Imexpo det er sund fornuft

aflastningsmåtte-miljø

Stående arbejde? – hårde gulve? – brug for en aflastningsmåtte til at forebygge arbejdsbetingede lidelser i fødder, ben og ryg?

Scan-Flex Stålreoler har indgået aftale om forhandling af aflastningsmåtter med Imexpo.

Imexpo tilbyder aflastningsmåtter i meget høj kvalitet. Imexpo’s ergonomiske aflastningsmåtter er konstrueret med henblik på at øge blodcirkulationen ved at stimulere muskulaturen, hvorved man kan forebygge arbejdsbetingede lidelser ved stående arbejde. Ansatte i butikker, i industrien, på lageret og på værkstedet, er specielt udsatte for ensidige og statiske arbejdsstillinger.
Imexpo-aflastningsmåtter

Egenskaber for gode aflastningsmåtter er: stødabsorberende, skridsikre, slidstærke, stimulerer muskler og blodomløb, og isolerer mod eventuel kulde fra underlaget

De mest solgte varianter af Imexpo’s aflastningsmåtter har vi oprettet på vores webshop. Klik her – så er du godt i gang med at spare penge, forbedre arbejdsmiljøet og reducere fremtidige sygedage – det er sund fornuft!

Let industri & tørre områder

Star Diamant


star-diamant-sort-1
Ergonomisk måtte til aflastning af ben og ryg.
Mønstret på overfladen giver en god skridsikring, mens det robuste skum giver en fremragende aflastningseffekt.
Overfladen tåler en del kemikalier og er ild-resistent.
Et af Imexpo’s mest populære produkter.

Tung industri & våde områder

Star Veterinær


star-veterinc3a6r-1
Ergonomisk måtte til aflastning af ben og ryg. Kan anvendes i våde og fedtede arbejdsområder. Tåler olie, vand, fedtstof, gløder og de fleste opløsningsmidler. Dræner væsker væk og er derved meget skridsikker. Med støbte skrå kanter.

Star Comfort


star-comfort-1
Meget populær boble-måtte til aflastning af ben og fødder ved stående arbejdsstillinger. Anvendes i nærings- og nydelsesmiddelindustrien, gartnerier, blomsterbutikker samt ved maskiner, i lagre og ved pakkeborde.
Måttens mønster med de unikke luftbobler gør, at der ofte skiftes arbejdsstilling og dermed øges blodcirkulationen.
Leveres med 4 støbte, skrå kanter, der gør at måtten ligger stabilt på gulvet.

Scan-Flex – meget mere end aflastningsmåtter

Scan-Flex tilbyder indretning af lagre, magasiner, arkiver, værksteder og personalerum.

Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes med omtanke.

“Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud.”

Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.

Comments are closed.