Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Pakkeborde – Kvalitets pakkebord til pakkeområdet

Komplet udvalg af pakkeborde og tilbehør til indretning af effektive og ergonomiske arbejdspladser i pakkeområdet. Med de mange muligheder for individuel opbygning kan vi hjælpe dig med, at opfylde netop dine krav til den perfekte pakkestation.

Stipo pakkeborde

Pakkebord_77023
Stipo er en af de førende producenter af pakkeborde i Skandinavien, med mere end 50.000 solgte borde siden starten i 1966.

Stipo’s grundfilosofi er at producere pakkeborde til arbejdspladser som er effektive, ergonomisk gennemtænkte og som tåler det hårde slid år ud og år ind.

Spar 12% – bestil Stipo pakkeborde på vores webshop.

Flexitable

bsm_pakkebord
Flexitable er en danskudviklet serie af meget stabile elektriske hæve/sænkesborde. Filosofien bag Flexitable er at flytte komforten fra kontoret ud til arbejdspladserne på lageret, produktionen og værkstedstedet.

Ergonomien sikres ved at hæve/sænke funktionen har flerpositionshukommelse, hvorfor bordene hurtigt indstilles til den optimale arbejdsstilling for den enkelte medarbejder. Med det omfattende tilbehørsprogram kan bordene udbygges til komplette pakkeborde. 3 kvaliteter af standard bordplader tilbydes: 24mm laminat kantet med bøgekant, 50mm med bøgeparket og stålforkant, og 24mm stavlimet bøg.

Specialudviklede pakkeborde

pakkebord_special
Når kravene til pakkebordet rækker ud over standardprogrammet, kan vi tilbyde at få produceret bordet specifikt til opgaven. Billedet ovenfor er et eksemple på et sådan pakkebord med indbygget semiautomatisk båndmaskine, vægt og fodbetjent hæve/sænkefunktion.

Scan-Flex – kan mere end pakkeborde

Scan-Flex tilbyder indretning af lagre, magasiner, arkiver, værksteder og personalerum.

Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes med omtanke.

“Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud.”

Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.

Comments are closed.