Søg på scan-flex.dk

Velkommen

Hos os har du "FRIT VALG PÅ ALLE HYLDER" og et bredt program af gennemprøvet inventar til indretning af lager, magasin, arkiv, værksted, garderobe, produktion og kantine. Herudover tilbyder vi et solidt program af materiel til intern transport af store som små emner.

Scan-Flex Stålreoler A/S er en seriøs og kompetent sparringspartner, når det gælder rationelle og effektive indretninger.

Kontakt

Scan-Flex Stålreoler A/S Hjulmagervej 11
4300 Holbæk

Tlf. 59 18 63 63

E-mail: info@scan-flex.dk
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Industristole – Global Stole sætter ergonomi og kvalitet i højsædet

På udkik efter industristole / arbejdsstole med ergonomi, teknik og kvalitet i højsædet? Scan-Flex forhandler hele Global Stole’s program af industristole / arbejdsstole. Om du vil sidde højt eller lavt har vi stolen der passer til din arbejdssituation.

Universalstole

universalstoleAlle universalstole er udstyret med Euromatic sædemekanisme, som gør at du sidder naturligt og afslappet. Ved hjælp af 2 små gaspatroner indstilles sædevinklen og ryglænet nemt. Vælg mellem 4 højder: superlav, lav, mellem og høj.

Se priser på vores webshop

Montørstole

montorstoleVores  montørstole er til dig der ellers måtte sidde på hug eller stå foroverbøjet. Montørstolene kan fåes i mange varianter og til mange typer brugere, fra børnehavepædagoen til svejseren. Vælg mellem sæder i PU-skum, plast eller polster.

Se priser på vores webshop

Ståstøttestole

staastoettestoleStåstøttestole forbedre arbejdstillingen og aflaster ryg og ben ved stående arbejde. Vælg mellem flere varianter af ståstøttestole. Sæder i PU-skum, plastik og polstret.

Se priser på vores webshop

Taburetter

taburetterTaburetter er perfekte i situationer hvor man har behov for at skifte mellem stående og siddende arbejde for eksempel sammen med hæve/sænkeborde. Med mange kombinationsmuligheder for individuel tilpasning med flere typer stel og sæder, sikres du god ergonomi og optimal arbejdstilling.

Se priser på vores webshop

Scan-Flex – meget mere end blot industristole / arbejdsstole

Scan-Flex tilbyder indretning af lagre, magasiner, arkiver, værksteder og personalerum. Et forretningskoncept som har resulteret i løbende udvikling, solid fremgang og styrket markedsposition.
Scan-Flex har i mange år løst et utal at vidt forskellige, større og mindre opgaver for såvel offentlige som private kunder. Dette gør Scan-Flex til en seriøs leverandør og kompetent sparringpartner, når der skal indrettes.
“Det er nemt, gratis og uforpligtende at tage Scan-Flex med på råd. Afhængig af opgavens art og størrelse kommer vi, og lytter, måler op og vurderer, hvorefter vi udarbejder gratis og uforpligtende indretningsforslag og naturligvis tilbud.”

Comments are closed.